Barion Pixel

Rólam

Szia, Makra Gabriella vagyok

Több, mint 10 éve készítek ékszereket.

Először cseh és japán üveggyöngyből és Swarovski kristályokból, majd a gyöngyök mellett előtérbe kerültek az ásványok is, de kerámiát és bőrt is szívesen használok.

Kezdetben elsősorban a gyöngyök iránti határtalan lelkesedésem vitt előre, megszállottan gyűjtöttem a különleges színeket és formákat (ez mondjuk ma sincs másként), de néhány éve elkezdtem kipróbálni a különféle technikákat (gyöngyhímzés, sujtás, kumihimo), elég gyorsan kiderült számomra a három fő irány vonalam, a gyöngyfűzés, a gyöngyhorgolás és kumihimo.

Kumihimo technika a legnagyobb szerelem, ebben tudok igazán kiteljesedni, mindig újabb összeállítások és színkombinációk kerülnek elém, amit gyakran a megrendelővel együtt valósítunk meg. Az utcán járva, ha látok egy új formát, színt, gyakran már a következő ékszeren járnak a gondolataim, hogyan tudnám gyöngyökbe önteni az elképzelésem. Nincs olyan nap, hogy ne ülnék le alkotni, nincs olyan nap, hogy ne lelkesednék az alkotásért úgy, hogy tudom megtaláltam azt, amit mindig is szeretnék csinálni, immár hivatásként.

Ha látom az emberek szemében azt a lelkesedést, amivel én készítem az ékszereiket, akkor tudom, megérkeztem…

Sajátosság

Mit kínálok neked?

Bevezetlek a gyöngyökkel teli életbe, amibe ha egyszer belekóstoltál garantálom, hogy többet nem akarsz élni nélküle. Webshopomban választhatsz már meglévő ékszerek közül. Készítek egyedi személyre szabott darabokat vagy eljöhetsz valamely workshopomra, ahol te készíted el saját ékszered.

Emberközpontú workshopok

Elkészítünk egy konkrét ékszert az általad választott workshopon vagy választhatsz tanfolyamaim közül is, ahol az alaptechnikákkal ismerkedünk. Fókuszban azonban te és az ékszered vagytok mindvégig.

Kimagasló minőség

A szakmában fellelhető legjobb alapanyagokkal dolgozom: japán és cseh üveggyöngyök, Swarovski-kristályok, ásványok és kerámia gyöngyök. A fém alkatrészek minden esetben nikkelmentesek, amikor pedig megoldható, akkor acél alkatrészeket használok minden esetben.

Személyre szabott ékszerek

Amennyiben, például ruhához vagy alkalomra szeretnél ékszert találni vagy van egy konkrét elképzelésed, minden esetben együtt alkotjuk meg a számodra legkiválóbb ékszert.

Ékszer javítás

Megjavítom ékszered, akár nálam vetted, akár nem, ide még szöveg jön. 😉

Keress és kövess bátran

Akár ha egyedi elképzelésed lenne vagy valamelyik workshop, ékszer felkeltette az érdeklődésed, várom emailed vagy hívásod, illetve kövess a facebookon, hogy értesülj a legfrissebb eseményekről!

Telefonszám: 

+36 30 491 1787

Facebook

@mgekszer